Vyhľadavánie

Ako využiť ľad na lepší predaj

Viac ľadu, viac peňazí!

Ľad je známkou čerstvosti a vyvoláva pocit smädu. Preto ním netreba šetriť a treba ho vystaviť zákazníkom na oči. Ponúkame zopár tipov ako na to.

  1. Displej. Do veľkej priesvitnej nádoby nasypte veľa ľadu. Poukladajte fľaše, alebo plechovky s nápojom, ktoré chcete aby sa lepšie predávali. Fľaše sa orosia a vyvolajú tak dojem väčšieho osvieženia ako nápoje vystavené v chladničke. Tip od Kamila: Ľad ukladajte do nádoby striedavo vrstvu celých kociek a vrstvu drveného ľadu. Bude to lepšie vyzerať a ľad sa neroztopí tak rýchlo.
  2. Sódy podniku. Rozšírte ponuku o nealkoholické sódy. Do pohára nasypte ľad po okraj, odšťavte polovičku citróna, nalejte ľubovoľný sirup a dolejte sódou. Ozdobte čerstvým ovocím a slamkou. Kým sódu odnesiete k zákazníkovi, pohár sa pekne orosí. Hostia to budú milovať! Spravte si vlastný exotický výber sirupov na tieto sódy, aby chodili iba ku vám.
  3. Šalátový bar. Nekupujte drahú chladiacu vitrínku, ktorá aj tak nechladí rovnomerne a často zeleninu primrazí. Stačí nerezový pult, na ktorý vysypete drvený ľad a poukladáte misky so šalátmi. Týmto spôsobom môžete vystaviť aj čerstvé šťavy a iné chladené nápoje.
  4. Farebný ľad. Tip od Marcela: Zafarbite ľad sirupom, alebo potravinárskym farbivom. Skvele vynikne v čírich nápojoch, ako sú napríklad Collinsy. Takto sa nedá zafarbiť ľad z výrobníka, ale iba ľad ktorý si vyrobíte vo formičke v mrazáku. Hostia to určite ocenia!
  5. Prekvapenie v ľade. Tip od Marcela: Zamrazte do ľadu gumových medvedíkov. Deti sa zbláznia od radosti. Do ľadu môžete zamraziť aj drobné ovocie ako sú čučoriedky, jahody alebo čerešne. Taktiež môžte zamraziť olivy, cibuľky, čili papričky, rôzne druhy korenia, alebo kúsok citrónu či limetky. Možností je neúrekom, vymyslite niečo originálne a zaujmite tak svojich hostí.
  6. Ľadový pohárik. Tip od Marcela: Servírujte tvrdý alkohol priamo v poháriku z ľadu. Je to šokujúci rozdiel! Zákazníci to budú zbožňovať. Na výrobu ľadových pohárikov môžete použiť tento výrobník, alebo špeciálne formičky, ktoré zaradíme do predaja v najbližšej dobe.
  7. Máte ďalší tip ako využiť ľad na lepší predaj? Napíšte nám, ako ste ho využili vy. My vám za to pošleme knižkou „Miešame na úrovni" a barmanské pero zdarma! Barmanom, ktorí nám poslali svoje tipy ďakujeme a posielame darčeky... ;o)

Prečítajte si aj:

Prečo udržiavať výrobník čistý.

Ako vám Scotsman ušetrí peniaze a ďalšie jeho vychytávky.

Ako si vybrať správny výrobník ľadu.

Ako pripraviť priestor na montáž výrobníku.

Prečo kúpiť výrobník ľadu práve u nás.

 

Späť na výrobníky ľadu.

Ty CoCoS - barové potreby a E-shop, barmani a catering, barmanské kurzy a školenia, záruka kvality baru.